Go to Top
img_bandeau

Allianz Worldwide Care

Allianz Worldwide Care

Allianz Worldwide Care is gespecialiseerd in het aanbieden van internationale ziektekostenverzekeringen voor werknemers en particulieren, waar ook ter wereld. Als een volledige dochteronderneming van de Allianz Group is het bedrijf in staat om gebruik te maken van de middelen en expertise van één van ’s werelds meest toonaangevende verzekeraars en financiële dienstverleners.

Opgericht in 1890, is de Allianz Group vandaag de dag wereldwijd één van de meest toonaangevende dienstverlener in verzekeringen, bankieren en vermogensbeheer. Met ongeveer 152.000 medewerkers wereldwijd, biedt de Allianz Group zijn services aan meer dan 75 miljoen klanten in ongeveer 70 landen over de wereld.

Allianz Group staat op nummer 20 in de Fortune Global 500 (en nummer 9 in de Top 50 van Europa). In 2010 behaalde de Allianz Group een totale omzet van ruim € 106,4 miljard euro. De Allianz Group heeft een « AA » waardering van Standard & Poor’s en is een van de hoogst beoordeelde financiële verzekeraars in de wereld. Allianz Worldwide Care heeft ook een Standard & Poor’s waardering gekregen: »A Stable » (een van de hoogste S & P waardering van alle internationale zorgverzekeraars in de wereld).

 

Klant Getuigenissen

“Just a quick note to say how pleased I have been with your service so far – fast efficient and helpful. This really gives me peace of mind. Many thanks.”

“It was very helpful to talk to you today and especially, since you made such a huge effort to find an answer to my many questions. I am very grateful.”

 

Indigo Expat

Voor meer informatie over de internationale ziektekostenverzekering Indigo Expat Classic, klik hier. 

Voor meer informatie over de internationale ziektekostenverzekering Indigo Expat Group Medical, klik hier.